Åååååå, Nej snö

Ja, det var länge sedan som vi hörde av oss.

Varför det?

Jo, Lotta och Jag blev sjuka som bara den. Lotta var hemma en vecka och jag var hemma två veckor. Tradigt med influensa, så i morgon är det dags att för söka ta sig till jobbet. Skall bli skönt.

Det tråkiga är att Snön har kommit. Hade det varit 24 December hade det ju varit okej, men inte den 24 mars. Till och med barnen vill ha värme. Vi får väll vänta tills det vi skall till Bulgarien.

Var har mer hänt i Sjöbo?

Jo vi har byggt och målat en låda i tvättstugan så vi slopper se alla vatten rör som ligger utanpå väggen. Sedan köpte vi nya hatthylla och skohylla och flyttade det till andra väggen. Se själva nedan.

Sedan är Projekt skjut dörrar i gång. Dörrarna är på plats, och nu är det inredningen som skall till. Skall bygga det under veckan så det är klart till helgen då vi skall åka bort.

Sedan fick Lotta frispel att det skulle målas toalett på övervåningen.
Så jag fick pausa i mitt skjut dörrs projekt, så jag kunde hjälpa henne när hon behövdes manlig hjälp i sitt toalett projek. hehe
Det blev jätte bra. Se själva.

Snart kommer fönsterna som vi skall byta på barnens rum. Det regnar in på deras rum, så det kändes som det var prioriterat.

Och så här på Annandag Påsk.
GLAD Påsk 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.