Tro det eller ej

Ja, nu händer det som både jag och många med mig inte trodde skulle hända. Ja jo för första gången i mitt liv är jag här inne och skriver ett inlägg. Jag har alltid tyckt att det var lite tramsigt men efter att vi var hos Fam M så ändrades saker och ting ganska så snabbt. Anledningen till att jag har bestämt mig för att göra detta är att jag har varit inne hos Godisfrun och smygtittat.

Idag känner jag extra mycket för att skriva här för i dag har vi alla slitet häcken av oss. Barnen har storstädat sina rum, Jens har städat hela huset och jag har satt upp nya gardiner i nästan hela huset. Det som inte blev fotograferat (upptäcker jag nu) är ungarnas rum och deras nya gardiner. Ja ja det får jag ta i morgon! Så här fint blev det!

Dessa fina cult ljusen har ni sett innan men nu vill jag visa dem igen för nu har jag själv tagit bilderna


Här hittade jag Jens nya tandborste hihihihihi


Den här vackra tända vända har ni oxå sett tidigare men nu är den viktig igen för jag har ju själv tagit bilden


Så här fint blev det efter att jag bytat gardiner och gjort nya dukar, en till matbordet och en till soffbordet


I detta läget vet jag inte vad jag är mest stolt för. Jag väljer mellan bilden, gardinerna eller att jag har tagit steget in i blogg världen. Vad tycker ni???


Här har vi vår egen lilla privata verkstad. Ja man har ju hört förr att grönt är skönt så jag får väl lita på att det är rätt. Det blev en härlig nyans av gardinerna.


Köket blev oxå fint!

Jag gjorde gardinerna, duk på bordet och en duk till arbetsplatsen under vitrinskåpen.
Det jag inte är nöjd med är blommorna och lampan. Har ni något bra förslag så berätta gärna vad jag kan göra åt det. Tänk på att vi inte kan ha vad som helst p g a katterna men jag är öppen för alla förslag.
Ja som ni ser har vi haft en händelserik dag här i Sjöbo. I morgon måndag är jag ledig och jag tror jag ska ta tjuren i hornen och putsa fönsterna men är det någon som anmäler sig frivilligt får ni gärna komma och hjålpa mig.
Ja det har varit roligt att skriva på bloggen för första gången i både mitt och Ert liv. Hoppas att ni har tyckt det var lika roligt som jag tyckte.
Vi hörs nog i morgon.
Många varma söndags kramar
Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.