Räkneverket tickar på

Hmm. Känns märkligt. På pappret så är man +1 år men man känner sig inte äldre.
Eller hur skall man känna sig när man blir äldre?
Någon som vet?
Jag vet inte, jag är beter mig likadant som innan, annars är det ju inte JAG.

Ja, ja nog om det.
I går började träningen, Tävlingsträningen. Japp, ni har förstått rätt. Vi skall börja tävla Jag och Lotta. Vi skall träna som bara den nu på hösten och följa med Julia på hennes tävligar, och till våren skall vi börja tävla själva. Den första tävligen blir nog Piratenpokalen som vår klubb anårdnar (Volljsö Danssportklubb). Den skall är vecka 9 nästa år.
Väldigt kul är det varje fall. Det tråkiga är att vi är färre erfarna tävlings par nu i klubben.

Börja dansa ni också! Det är SUPER kul!

Ha dé!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.