Helg…tack för det

Ja då var det helg nu. Så skönt.

Jag och lotta har precis varit ute och gått 45minuter efter den utsökta måltiden. Kyckling sweet chili. Så kanon gott. Ska lägga ut receptet lite senare. Det går snabbt och är väldigt änkelt. En bra måltid som man kan ha mitt i veckan, just för stessade marn familjer.

I morgon skall Julia ha party för 15 klass kamrater. Det får vi se hur det går, och vi vet vad vi skall göra heladagen i morgon. Förbereda…hmmm. Det skall bjudas på taco, godis och en del lekar skall tydligen också hinnas med. Vi fick besked om att vi inte fick närvara, till det att vi frågade för Julia vem som skulle göra mat, servera den, fixa med dukningen, m.m., vi får se hur det går men själva får de inte vara.

Nej, nu är det Let’s Dance på 4:an, så nu är det TV.

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.