Cherie har skaffat ett extraknäck

I dag har jag jobbat hemma, i.o.m att Cherie är sjuk. Febern har lagt sig nu på eftermiddagen så hon kommer vara hemma hos Lotta i morgon. Hon måste vara frisk tills det att vi skall till Stockholm.
Själv känner jag inte mig 100%, så jag får hoppas att det går över.

I går fick jag reda på det!
Cherie är inte nöjd med sin månadspeng så hon har skaffat sig ett jobb. Tråkigt att man i den åldern skall behöva skaffa sig ett jobb, men vad skall man säga så här i finanskrisen.

Jag och Lotta har också bestämt oss för att sluta att tävla i bugg. Hösten som gick tränade vi stenhårt för att sedan göra debut den 30 november, och det var helt OK. Sedan var det väl så att vi föll för grupptrycket att vi skulle fortsätta. Så vi hade tänkt köra 4 tävlingar nu i vinter/vår säsongen. Men vi känner att vi på ren svenska ”skiter i det”. Så nu kommer jag att förhoppningsvis fortsätta som lagledare i klubben.

Nej Nu måste jag sluta skriva. En del att stå i här hemma.

Ha det!

Ett svar på ”Cherie har skaffat ett extraknäck”

  1. Lilla gumman så tråkigt attdu måste börja att jobba.men det var ett smart sätt. Ni har ju en stor tomt att odla på
    Jag lovar att köpa av dig
    Kram mormor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.