Mycket träning…..aj aj aj

Nu är det hårdträning som gäller. Nu har vi precis kommit hem från träningen i dag. Det blev 1,5 timme extra i dag, då i dag har man tränat 3 timmar i rad. Så nu har man sååååå ont i sina vader. Men ska man lyckas på lördag på tävlingen så får man hålla ut. I morgon börjar en ny vecka med träning. I morgon skall vi också göra en uppvisning med klubben i pausen när YIF spelar match. Vi ska visa upp oss i c:a 15minuter. Den blir som en uppladdning inför lördagens tävlingen. Det e nice!!

I morgon skall vi ha Paj med Chicken a la King till middag. Såååå gott, prova det. En protion är bara på 525 kcal. Receptet är för 4 portioner

Foto från viktklubb.se

Ingredienser

pajskal:
2.5 dl vetemjöl
50 gram margarin
0.75 dl kesella 1 % fett

fyllning:
200 gram skivade champinjoner
1 st röd paprika i tärningar
2 msk margarin
2 msk vetemjöl
3 dl hönsbuljong
400 gram kycklingkött från en grillad kyckling
0.5 dl kaffegrädde
1 st äggula
salt och peppar

sallad:
100 gram riven isbergssallad
200 gram morötter i slantar
200 gram tomater i tärningar
1 st äpple i klyftor

Instruktioner
Börja med pajskalet. Kör vetemjöl, margarin och kesella i en mixer till en deg. Kavla ut degen så att den är något större än pajformen. Täck pajformen med degen. Nagga. Låt pajformen stå kallt i 30 minuter. Grädda i 225 grader i 10 minuter.
Fräs champinjoner och paprika i margarin i en kastrull. Strö över vetemjöl och rör med en trägaffel. Späd stuvningen med buljong. Låt stuvningen koka i 5 minuter. Rör ner kycklingköttet. Blanda kaffegrädde och äggula i en kopp. Rör ner blandningen i stuvningen. Låt stuvningen koka upp en gång. Smaka av med salt och peppar.
Bred ut stuvningen i det varma pajskalet. Servera med en sallad gjord på isberg, morötter, tomater och äpple.

Nej, nu skall jag ta det lungt framför TV:n

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.