Påsken är över!!

Ja, det var länge sedan ni hörde något från Fam.Nilsson.
Jo, vi lever. hehe.

Här är allt lugnt och vi har överlevt påsken i år också. Påsk och Jul är sådana helger som man ska hälsa på släkten, så vi har knappt varit hemma. Det är roligt med jobbigt. Det roligaste med påsken i år var att vi hade en splitter ny Volvo V70 som vi hade i.o.m. att de fixade vår krockade dörr på vår egen bil. Hade Lotta fått bestämma så hade hon sovit i den, hehe.

I går hade vi hårdträning, och då pratar vi hårdträning. Det var även en av de roligaste träningarna på länge. Det var nog för att våran ”polett” ramlade ner och att vi tröga tränings deltagare just på det sista tränings tillfället skulle förstå. Det är bra att man har de tränare man har som har tålamod med en. TACK!

Nu, är ju grill sesongen är i full gång och vädret är så enormt vackert så lengtar man bara till semestern och vår årliga vecka på Öland.

Ha det bar i värmen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.