BilBingo

Hej

I Lördags gjorde jag det som jag annars inte tycker om. Jag var på BilBingo.
Lotta och Julia skulle i väg och sedan vill Cherie också följa med, så jag tänkte att det kunde jag följa med på så kan vi göra något tillsammans hela familjen.

Sagt och gjort, vi åkte. Jag stälde mig i kö till boden för att handla de här brickorna och så kom jag fram till luckan för det var min tur. Då gnällen en j…a kärring att det var hennes tur och att jag hade trängt mig. Men HALLÅ!!! Du har ju stått hela tiden bakom mig. Sagt och gjort, jag lät henne går före. Tror ni inte att hon vann på de brickorna hon köpte. Jäv….a kärring!!

Vi vann inget själva, men vi hade det kul varje fall, men om jag gör om det snart? Nej det gör jag inte. Så roligt var det inte. Det tar nog 7år till innan det händer.

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.