Helgens trädgårdsarbete klart

Då är snart helgen över och arbets veckan är ett faktum.

Nu i helgen har jag gjort i ordning 10 kvadrat meter plator vid poolen så att vi kan ha våra solsängar och något parasol där.
Fattas dock en del stavsten så jag kan så området så stort som jag vill ha det. Bilder kommer

Barnen har barad i poolen i det 28gradiga vattnet.

Lotta har fått sina naglar på byggda också. Det resulterade i att Julia och Cherie också ville ha. Julia handlade naglar i går för hennes egna pengar, men de ramlade av när hon badade. Ja vad ska man med det till. Jag kan inte förstå det som kille. Cherie ska få långa naglar som hon kan ha i morgon måndag. Det är det ända hon pratar om just nu.

Vi håller på att planera hur vi sak göra med vår limträbalk som vi har under balkongen. Den är lite morken. Det blir väll att vi ringer och frågar om offerter hos några byggare så vi vet vad det kommer att kosta att byta den. Det är ju en ganska viktig sak i.o.m. att det är en bärande balk.

Vår bajs bil måste jag in med i morgon på Volvo. När jag körde Julia till en tjej party i fredags ås började alla varnings lampor att lysa, men bilen gick ändå. Det hände 4ggr medan det jag körde. Sen när Lotta använde bilen i går så slocknade hela instrument panelen, och i.o.m. att allt är digitalt, så vet man inte hur fort man kör, bl.a. Jag ska stoppa upp bilen i halsen på de när jag är där i morgon bitti.

Ha en fortsatt trevlig kväll i värmen! Det ska jag!

Ett svar på ”Helgens trädgårdsarbete klart”

  1. Sola och bada=härligt!

    Bilar, det är fanimej bara massa onödiga tradiga utgifter. Hoppas det löser dig.
    ha det bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.