1:a advents helgen

Hej igen!

Då har 1:a advents helgen gåt, och snart har vi 2:dra advent.

Helgen började med att jag överraskade Lotta med att 3 timmar innan, berättade jag att barnen skulle bli passade av Yvonne (tack för det) och vi skulle titta på bio. Det blev Luftslottet som sprängdes. Det ver ett lätt val för jag visste att Lotta ville se den, men det svåra var att hålla det hemlit från Måndag till Fredag. Trodde att hon skulle använda ena Kärleks checken till detta men hon verkar vara snål, när det gäller dessa.

Sedan kom lördagen
Då skulle Lotta i väg och handla inför 1:a advent. Kom hem med en massa stakar (ljus stakar alltså) och resultatet bli detta

Men det blev ju inte som hon tänkt sig. Vi höll på fram till natten för att få till det som hon ville, men till sist blev det ”Jag kör och byter de i morgon”. Sagt och gjort på Söndagen så körde hon och bytte de och köpte stjärnor istället. Nu ser det ut så här . Det blev några extra kulor också. De fick hänga i altan dörren.

Nu är det riktigt advents fint här i Sjöbo, tack var en kanon duktig och pysslig fru. Kred till dig älskling!

Ett svar på ”1:a advents helgen”

  1. Hej.

    Så fint ni har det nu i advent tid och allt…vi håller fullständigt med Lotta, fönster nr 2 är mkt bättre 🙂 Här hemma görs det för tillfället mariannetryffel..mums..återkommer med besked om hur det smakade 🙂

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.