Ovanvåningen klar

Hej och hå.

I dag är jag hemma från jobbet. Känner inte riktigt 100. Sitter och kollar igenom lite foto från ovanvåningen. Vi är nu klara med den som vi vill ha den. Vi har vänt och vridigt på allt sedan vi flyttade hit, och NU. Nu känns det klart och super bra.

När vi flyttade in så det ut så här

Vilken bastu! Halvår senare så skulle Robin vara inneboende för han skulle börja plugga i Lund. Då passade vi på att bara måla väggarna.

Resultatet blev detta

Man blev av med lite bastu känsla men inte riktigt. I September började vi att göra slag i saken och riva ut den fula panelen på väggarna och måla taket vitt. Man gör ju inte det en ”kvar” om man lägger ner så mycket tid på dans som vi gör.  Till Lucia 2009 blev vi klara med målning och tapetsering. Sedan kom Lottas kusin med familj den 1 Januari 2010 och då piffade de en hel del och det blev kanon fint.

Vad tycks?

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.