Överraskningen

Hej!

I går var en helt enormt rolig dag.

Det började med att vid 10 tiden så fick jag ett sms av Lotta, att nästa sms kom 13:30 och att jag skulle följa de instruktioner som angavs där.

Lunchen kom, och jag och några jobbe kompisar satt på ”vietnamesen” och åt lunch. Så kom vi in på det här med filmen Avatar. ”Min fru får man inte med på någon film, har provat att lobba för den men det har inte gått”, sa jag. Arbetskamraterna sa att den var jätte bra, just 3D versionen som går i Malmö.

Klockan blev 13:30, och instruktionerna kom. Jag skulle åka tåg till Höör kl 15:49. Någon skulle hämta mig där.

Sagt och gjort tåget gick till Höör 15:49, och Lotta stod där och var JÄTTE hemlighets full. Hon sa inte mycket. Vi satte oss i bilen. ”Vet du vad vi ska göra”, sa hon. Men det viste jag ju inte. ”Vi ska dansa Linedance”. VA??? Vi som tycker det set jätte fånigt ut. Hmmmm.

Nej, det skulle vi ju inte. Hon körde till en massör, där jag fick massage i 45minuter. Gud vad skönt. Han hittade alla de där ställena som jag har ont på. Helt fantastiskt. Fick en hel det blåmärken av det. Kolla här

Sedan kom Lotta igen och så bar det av till Malmö. Där åt vi en bit mat. När vi kommit så långt så hade jag funderingar på att det nog blev bio. Då helt plötsligt säger hon ”Hi ska göra något som vi aldrig har gjort tillsammans, men på vars ett håll”. Hmmmm, då är det ju inte bio.

Sedan gick vi en sväng i det kalla Malmö, Då helt plötsligt när vi gick förbi biografen, så sa hon Här ska vi in. Herre gud. Men det har vi ju gjort tillsammans. Jo men inte 3D bio. Då fick man man ha 3D glasögon på sig också som man fick. Man såg ut som bluse brothers. 😉

Gå och se den!!

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.