Vällldigt länge sedan…

Hej på er.

Ja, det är det. Precis som rubriken säger så är det väldigt längesedan jag skrev här. Samma på ”ansiktes boken” Har inte haft tid att sitt framför datorn när man kommer hem på kvällarna. Har varit familje sysslor som gällt.

Men vad har då hänt här i vår lila familj då den sista månaden?

Det har varit Valborg, och som vanligt så var det grillning på stranden i Ystad som gällde. Siv hade gjort något liknande vårt Lax knippe, fast med ansjovis. Så himla gott. Fast det blåste så mycket som det gjorde så tände de det stora maj bålet. Röken lade sig längs marken och blåste rakt in i bostands området. SKIT, som det såg ut!

Lotta har fått rulllians på sin redovisnings firma (www.10ansredovisning.se). Hon har börjat att annonserat lite i lokalbladet också. Tittar ni på denna länk nu i Maj 2010 så ser ni hennes annons. Hon är med i Offerta.se också nu. Håller på att göra om min och Stefans sida också. Den ska baseras på WordPress den också. WordPress är en utomordentlig plattform att bygga på.

Vårt tävlings dansande i familjen är nu över inför sommaren. Men det blir mer i Höst. Kanske en sju tävlingar i södra Sverige.
Terminen började i Februari i ny ålders grupp både för Julia och för oss gamlingar. Vi har under 4 tävlingar i vår avancerat till högre klass i vår grupp från D klassen till C klassen. I höst går vi upp i B. hehe. Jag och Lotta har tävlat en gång i C klassen men det var direkt final så det var super svårt att veta hur man skulle anpassa sig till klassen.

Det börjar hände lite i trädgården också. Har fått två olje tunnor som jag delat i lite olika höjer som vi sedan har planterat i. Vi har också fått 6st betong rör, som vi ska plantera i. Det blir så himla fint. Har tyvärr inga bilder för att det är någon som sabbat min kamera. Grrrr. Men det kommer jag lovar. Lite andra planer utom hus är att vi nu äntligen ska fixa vårt uterum. Ska beställa tak denna vecka.

Vi håller också på att planera var husvagnen ska rulla den närmsta tiden. Snart går det nog till Ullared och givetvis så bär det av till Öland också 😉

Nej. nu ska jag ta en ”Fiika” som dom säger i Kristianstad. Är hemma och har ont i halsen i dag så man får ta något lätt smällt kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.