Mycket hänt påen vecka

Ja, en vecka har gått sedan sist jag skrev och det har hänt myccccket här i Sjöbo.

Vi börjar från början.

Vi tävlade på hemma plan lördagen den 28/2 och det kändes JÄTTE bra och vi hade roligt på dans golvet. Jag och Lotta kom på delas 11:e plats och julia på en 6:e plats. Julia dansade för första gången i en ny klass. Bugg-Ungdum-D Hon var skit bra. Det tyckte Skånska dagbladet också. Artikel

I tisdags förra veckan fick vi El räkningen. Det var inte så kul. Hmmmmm 7000kr. Inte roligt. Vi kollade det med Sjöbo elhandel och det stämde….Nu Är det väldigt mörkt och kallt här på kvällarna för det kostar ju pengar…hehe.

Nu i lördags har jag överaskat Lotta. Det är ingen lätt match. Hon skall ha reda på allt och ”snokar” på kontot någon gång per vecka.
På onsdagen fick jag för mig att jag skulle överaska Lotta med att gå på bio på lördagen.
Hinder ett, två barn som inte skulle följa med. Hmmmmm,
Jag ringer Rose-Marie. Gick inte.
Mamma måste kunna. Gick inte
Pappa då, han måste kunna. Gick inte.
Sur blev jag så jag tänkte då skiter jag i det. Dagarna gick och det blev Fredag, och så tänkte jag. OJ har ju inte provat Yvonne. Ringde henne på väg hem sittandes på bussen. Jo det gick bra. SKIT bra!!

Hinder två, Sittandes på bussen utan internet uppkoppling. Hur bokar jag biljetter nu då?
Jag ringer Veronika. Super Det löste sig det också. Tack för det.
Och så kom Lördag morgon och Lotta sa att ”Åååå, IKEA hade varit roligt att åka till”, Ööööö Nix det ska vi inte, och då fick jag avslöja min hemlis. En Bio kväll med din man och se på Män som hatar kvinnor.
Den filmen var Super bra en 4,5 av 5 ger jag den. Kan rekomundera att se den.

Nu har vi också bokat både tågbiljetter och entre biljetter till SM i Bugg som är i Karlstad i år. Den går av staplen den 22-23/5. Det skall bli nice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.