SM i bugg 2009

Japp då har vi varit på SM i bugg i Karlsdag.

Det var kristi himmelsfärds helgen.

Resan började i Lund med först en försening på tåget med 20 minuter, sedan blev tåget instält, och vi fick ta ett senare tåg. :( Vissa var med för att äta. Vissa var med för att sova, och vissa var med för att …hmmm ja vad ska man säga Men roligt hade vi.

Det var första gången vi var på ett SM och det är helt otroligt vad det är stort. Trodde inte att ett SM kunde vara så stort. Alla dansare var helt otroligt duktiga. Där ligger man i lä.

Man var helt slut sedan på söndagen när man åkte hem. 2 hela dagar i Löfbergs lila hallen i c:a 9-10 timmar per dag, det sätter sina spår. Både Halsen och gumpen sa AJ. Halsen var helt sönder skriken och gumpen smakade trä. Vi i klubben hade inte några par som ställde upp, men vi hade en del kompisar från andra klubbar som man försökte heja fram. Det räckte bara till en 4:e plats, så vi får väll ta på oss skulden. Vi får skrika mer nästa år. Julia blev jätte , så det sporrade henne en del att följa med. Hit vill hon komma sa hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.