CalmarBuggen 2010 avklarad

Hej alla!

Ja, nu är då första tävlingen för säsongen avklarad. Det var Calmarbuggen i går i Nyboro.

Jag och Lotta började i kvartsfinal. Det skulle bli tufft att klå så många för att hamna på första pris pallen. Efter att ”kvarten” var avklarad och vi kom vidare till semifinalen, så var det bara att ösa på kändes det som. Vi kom ända till finalen, och det har aldrig hänt för. Var man nervös eller var man? Det slutade med en 2:a plats Så jädrans roligt.

Vi dansar nu i en ny klass som heter 35+, och det är vi ju, men vi är yngst i klassen också, så våra leder kanske är lite mer tybara än de andra, men tydligen inte riktigt, i.o.m. att vi inte kom på 1:a platsen.

Nu är det analys av filmen så blir det 1:a plats i sävsjö som gäller.

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.