Tävling på G

Hej alla

Ja, då snöar det igen, visst är det trevligt!
E, not. Kan inte den J…a snö ta och tona ner sig lite och springa och göma sig. Är så förbenat trött på den.
Bara det inte snöar på Lördag.

Jo, på lördag bär det av till Nybor utanför Kalmar då Årets först tävling drar i gång. Är en bra start på året med en liten sluten tävling. Najs 😉 Vi ska inte vara dör för än vid halv elva, istället för halt tio som det brukar vara. Då slipper vi gå upp vid klockan fem på morgonen för att sedan vara hemma igen vid tio på kvällen. Tack för det.

View Larger Map
Vi tränar nu nästan varje dag hemma och i tränings lokalen för att komma på en bra placering. Nu har vi också bytt klass. Vi dansar inte i klasen vuxen längre, utan 35+ heter den. Vi fyller ju båda 35 år i år. Åldern säger att man ska vara mogen, men tja, man gör väll sig inte äldre än man känner sig.

Ja, nu ska jag snart ner i lokalen och träna en timme.

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.