Andra platsen igen :)

Hej!

I söndags den 28/2 var vi i Sävsjö. Då var det dags att tävla igen och då i StenStureSnurren 2009. Julia började i semifinal och jag och Lotta började i kvartsfinal. Det gick riktigt bra och vi hade SÅ roligt. Titta på dessa bilderna så ser ni

Jo det är sant. Jag och Lotta tog en ny andra plats och Julia och hennes dans partner Kevin tog hem hela skiten. Från klubben fick Julia blommer, för ett bra presterande, vilket man alltid får när man kommer 1:a.

Nu väntar vi på att Karlskrona tävlingen Crazy Trophy ska dra igång, vilket den gör den 20 Mars.
Vi syns väll där!

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.