Höstens tävlingar

Hej på er

Helgen som har passerat var den första tävlingen för oss denna terminen. Den var i Ulricehamn på söndagen.

Vi gjorde lite mer av hela helgen än bara ”flå” i väg tidigt på morgonen för att sedan komma hem på kvällen och vara jätte trötta.

Vi åkte redan upp på lördagen. Vi tog det lugnt på förmiddagen och gjorde allt det vi var tvungna att göra, sedan körde vi. När vi kom upp så checkade vi in på Sporthotellet. Det var riktigt trevligt ställe. Alla som jobbade där var så gästvänliga och rara. Kan verkligen rekommendera detta stället.

Vi kom upp lagom tills det att de allra duktigaste dansade på lördagen. Jo det stämmer det var dans på lördagen också, men bara för de allra duktigaste. Vi är inte riktigt så duktiga ännu. Vid halv nio på kvällen återvände vi till hotellet. Då hade ett Blues band intagit restaurangen och de spelade ganska bra musik. Hade vi inte varit ”tvungna” att gå upp tidigt på morgonen så hade man nog tagit en öl i baren och lyssnat lite.

På söndagen så var det vår tur att visa var skåpet skulle stå. Vi började i Semifinal och vi tog oss vidare till Final. Nervös som bara den var man. Finalen gick lite sämre än semifinalen kändes det som, och det märktes. Vi hamnade ”bara” på en 5:e plats av 11:a. Man ska kanske inte klaga för att det var bättre än förra gången.

Julia och Kevin kom inte vidare från sin semifinal. 🙁 Bättre lycka till nu i helgen när vi ska till Borås. Kom och kolla vet jag

Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.