BoråsBuggen 2010

Tjenis på er

Då var snart denna helgen avklarad och en ny vecka står för vår dörr

Denna helgen har åter igen gått i dansens tecken och vi har varit i Borås i går. Där var det tävling. Julia började i Semifinal och kom på 7:de plats i Finalen. ”starkt jobbet PG”. Det går bättre om två veckor ska du se. Då ska vi till Gislaved. Lotta och jag startade i Final. Hade varit roligare att starta i någon del final så man hade fått dansa mer, men direkt final blev det bara i dag. Vi hamnade på 3:e  plats. Vi fick 1 U-poäng (uppflyttnings poäng) så vi fattas bara 5 stycken nu. Jakten fortsätter! 😉 Priset blev vars en ljusstake. Det är super bra att vara ett par när man vinner. Hade varit tråkigt att bara ha en ljusstake. Snyggare att ha två tillsammans.

Ha en fortsatt bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.