83åring i Gislaved, men anknytning till det stora Äpplet

Hej på er!

Ja då har vi haft 82 års kalas här hemma. Många kom och gratulerade den gamle som fyllde år. Hehe. Ja det är inte riktigt så. Vi slog i hop min, Lottas och Julias födelsedag till en. Vi har som sagt mycket träning och tävling så det finns inte så mycket utrymme till en massa kalas.

Tusen tack till alla som uppvakta oss. Uppvakta lotta lite själv också med en buket blommor på söndagen.

Helgen som har gått var i Gislaved. Vi knep ytterligare en 3:e plats. Kanon, men det kunde ha varit bättre om man tänker efter.

Innan vi åkte till träningen i går så skulle Julia ha inbakade flätor som Lotta hjälpte henne med. Efter träningen så åkte vi till Svärmor och åt den där efter längtade köttfärslimpan som var utlovad. Det blev också en del prat om vad som skulle hända i dag. Lotta skulle ju följa med Yvonne och Lennart till New York för att säga ”hejdå” till Robin.

När vi kom hem skulle Julia ta av flätorna i håret. Resultatet blev….

Häftigt. hehe

Ja och i dag. Har vår allas lilla Lotta åkt till New York. Hon tycker det ska bli jätte roligt. Men det är inte lätt att slita sig från de man älskar mest i hela världen. Alla i Familjen tänker på varandra hela tiden så man är lite så det gråts lite i mellan åt.

Ha det nu bra i ”The big apple” Älskling så syns vi på Måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.