Tillbaka till verkligheten

Hej allesammans.

Det var riktigt lääääänge sedan denna blogg blev uppdaterad. Ni har säkert trott att den var död. NOT!!
Har bara inte hunnit med att skriva här.

Vad har hänt?

Träningen i våras tog överhanden för att vi förberedde oss inför den stora prövningen i Början på Juni. SM i Norrköping!!
Det var häftigt att vara med på en sådan tävling. Tillsammans med många supportrar från vår klubb gav vi järnet. Vi kände att vi hade kunnat ge mer men vi sluttade som 84:e bäst i Sverige av 150 tävlande par. Inte illa pinkat för att ha varit första SM tävlingen. Det är ju ”nära” hemmet till nästa år, så ska vi ställa upp på det så är det träning som gäller.

Sedan har vi startat ytterligare ett företag. 10:ans Husvagnar (www.10anshusvagnar.se). Det är ett företag där vi hyr ut husvagnar. Som det är nu så har vi två vagnar, men efter att ha upplevt att det är stort sug efter att hyra husvagn så känns det som att det blir fler till nästa år. Det är många som man sagt ”tyvärr vi har inga lediga vagnar nu”. Svider lite i hjärtat att förlora kunder på det viset.

Och nu är tre veckors semester slut. Känns som man inte har hunnit med allt det där som man skulle vilja ha gjort. Det har ju regnat en del. Men man ska inte hänga läpp för det, har en vecka semester till om tre veckor. ”Sola och bada med pinnaculada” ska det bli då 🙂

Ska försöka ha mer tid att uppdatera bloggen, så ”see you later, alligator”

/Jens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.