En dag med Lotta

Efter lite ide torka, kom jag på att Lottas lediga dag skulle spenderas i Helsingör och bara gå omkring och ha det bra. Sagt och gjort. Barnen åkte till skolan och vi till Helsingborg. In på första bästa färja, och där blev det en god räkmacka med en ”grön”.

I Helsingör hamnade vi på en lite mysig tapas bar med inspiration från Kroatien. Lite kroatiska godsaker handlades hem där i från. Lite öl och vin blev det ju också i första bästa sprit butik så klart. Man åker ju inte hem tomhänt 🙂
På vägen hem blev det en liten tur till Välacenter också.

IMG_1844.JPG
IMG_1847.JPG
IMG_1845.JPG
IMG_1864.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.