Sverigebrinner

Den här stora skogsbranden som råden i Sverige är bara så fruktansvärd. någon på Twitter som hade angivit att #Sverigebrinner, och det kan verkligen stämma. All denna insats som läggs ner för att försöka få kontroll på den är enorm, och de som hjälper till borde då någon form av utmärkelse när detta är över.

3368000_2048_1158 thumb_itiAD02ayvTp0eoB6uAq-Q

Något som jag saknar är någon form av insamling till all drabbade som har varit tvungna att lämna allt de har för att undkomma branden för att överleva. Vi har så många insamlingar till krigs härjade områden utomlands, men detta är nästan som en krigszon i vårt lila land. Skrämmande men sant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.