Glutenfria sesamknäckebröd

Ja då jobbade frun igen och jag hamnade i köket för att experimentera fram en ny variant på knäckebröd till henne.
Det blev sesamknäckebröd.

(null)
Ingredienser
1,5 dl majsmjöl
1dl sesamfrö
0,6 dl solroskärnor
1,5 dl varmt vatten
1 msk oliv olja

Beskrivning
1. Starta ugnen på 150grader
2. Blanda alla torra ingredienser
3. Blanda i vatten och oljan.
4. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper.
5. Strö över sesamfrön och vallmofrön
6. Ställ in i mitten av ugnen och låt stå mellan 55-65 minuter. Beroende på ugn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.