Campa i Skokloster

Att Campa i Skokloster kom till att bli vårt tredje stopp på denna sommar semester. Inget blev som det var tänk här i från.

Väderleksrapporterna sa att det skulle regna hela dagen, vilket gjorde att vi stressade inte i från Järvsö.

Med både glädje och sorg vände vi nu skutan söder ut igen på denna sommar semester. Men var tog regnet vägen som de lovade. Strunt samma. Nu skulle det vi Campa i Skokloster

Dragon Gate

Väl framme blev vi mottagarna av en super fin minigolfbana. Såg fint ut, och här ska vi spendera 5 nätter. När vi väl fick vår plats och husvagnen stod i våg så kom en konstig känsla över denna camping.

”Var hade vi hamnat?” Våra förväntningar var en fin tre stjärnor camping vid vattnet med hyfsat fräcka servicehus. Där fick vi en smäll på näsan, och här skulle vi vara 5 nätter. Shit!

De ända som var fint på campingen var (som det kändes) en väl inarbetad krog med riktigt super fin mat och personal. Sjökrogen bjöd också på allsång dagen vi kom.

Intag av Karate Rogers Pizza

Men vad ska vi göra här i fem nätter, och bl.a duscha i dessa äckliga duschar. Det blev till att gnugga geniknölarna så det blev att bokat en natt i Stockholm på Habo Hotell mitt i stan, vilket vi körde in till dagen efter. Mer om den dags trippen en kommande inlägg.

På fredagen bar det av från huvudstaden. Nu hade vi bestämt oss att på något vis köra i från Skokloster en dag tidigare. Gick inte att få tillbaka pengarna (vilket är förståligt) men vi skulle där i från. Nästa camping var Västervik Resort, så ett mail till de skickades samtidigt som vi googlade på närliggande campingar till Västervik.

Lördagen skulle tillbringas Sigtuna och Sveriges äldsta stad. Extremt mysig men också super liten.

Så det blev till att köra förbi Slottet i Skokloster innan regnet kom. Riktigt fin omgivning där ute.

Väl tillbaka på campingen så damp det ner ett Mail från Västervik som sa att vi var välkomna en dag tidigare. ”Då drar vi äntligen från detta råtthål” kändes det som

Visst kan man stanna till här en natt men inte längre enligt oss. Nu lägger vi detta bakom oss och ser fram i mot Västervik.

Kör lugnt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.