Rofyllda Järvsö

Det rofyllda Järvsö var ett resmål med lite planerat och lite förväntan. Skulle vara vackert och ett ställe man skulle varit på.

Från Nora bar det av tidigt till Järvsö. Men så långt var det ju inte så vi var tvungna till att sträck köra på det viset. Eller? Nej, men det var den enda campingen som bara hade drop-in och så här års har de fullbelagt. Då måste man vara där mellan 11-13 för att få en plats.

Bilen rullade kl 7 från Nora och väl framme på Järvsö Camping, steg vi ut ur bilen med andan i halsen och gick in till receptionen. Det fanns plats så det var med en letande vi checkade in på plats 56

Rofyllda Järvsö

Dagarna vi spenderade här var mycket solande men också promenader. Allt ligger i promenad avstånd, eller cykelavstånd om vi nu hade haft det med oss.

Järvsö Crêperie var ett av dessa besök. Och wow vilka galetter de serverade. Definitivt 5/5 möjliga.

Samma dag gick vi till kyrkön för att kolla in Sveriges största landsbygdskyrka. En super vacker, stor och pampig kyrka. Halva ön är också ett naturreservat med en vandringsstig runt. Den var vi tvungen att gå. Fina 2 kilometer.

Barbro ”Lill-Babs” Svensson är nog många av oss som kommer i håg och skulle vilja ha kvar här hos oss. I stället finns det en plats i Sverige där vi kan få lite Babsan energi. Det är på Lill-Babs museet här på I Järvsö. Ett måste att besöka när man är här

Vi tog också chansen att skriva några rader i gästboken

Det är ju OS. Och det är Fotboll i OS. Och Sverige är med. Måste kolla in det. Eller hur!? Men finns inget Wi-Fi, så löser vi det på bästa sätt, för att se det på TVn. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.