Västervik Resort

Vår sista hållplats detta året blev Västervik Resort. En plats med allt som behövs. Njutning med service. Hit kan man åka fler gånger.

Som vi nämnde i inlägget om Skokloster så lyckades vi boka in en bonus natt här på Västervik Resort, så vi kom redan hit på lördagen.

Här tog vi det bara lugnt. Så lugnt att vi knappt viste vad vi skulle hitta på med. Vädret de första dagarna var inte det bästa.

Första utflykten blev att hoppa på rälsbussen till Hultsfred. Detta var ett rullande museum, där det är den längsta brukbara smalspår i Norden. Hade vi läst på lite extra så hade vi kunnat hoppa på någon stans i mitten av järn vägen och åkt till Hultsfred och tillbaka till bilen. Nej! Istället så åkte vi hela vägen mellan Västervik och Hultsfred tur och retur. Kanske hade kunnat lägga de fyra timmarna på något annat. Haha

En annan utflykt blev ju att gå på H & M och Lindex för att se om de hade samma kläder i dessa butikerna som i Lund. *LOL*

Skämt och sido! Varför inte åka ut i skärgården en vacker dag. Vilket vi gjorde. Idö blev utflykt i några timmar. Här kollade vi in utsikten från lotstornet/lotshuset som inte är i bruk längre. Båten tillbaka gick om en timme så vi han med lunch på restaurangen, och en riktigt bra utsikten.

Sista dagarna blev det till att chilla och hålla sig lite mer inomhus för skurarna. Dygnspriset här är det dyraste vi bott på. Och vi kan rekommendera campingen.

Vi får se var det bär av någonstans nästa år, eller det blir den där utlandssemestern som vi har tänkt på nu i två år.

Ta hand om er och simma lugnt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.